gazellebanner
Ring nu på tlf.:
29 260 504
Træffetider: 07.00-17.00
(lørdage 07.00-12.00)

Malerarbejde privat

Vi rådgiver om malerarbejder og maler såvel nyt som ældre eller gammelt. Ingen opgave er for lille eller for stor. Vi benytter os af såvel topmoderne behandlingsmetoder som gamle og afprøvede metoder.


Det er altid en tillidssag at lukke håndværkere ind i sit hjem. En af vores vigtigste opgaver er derfor at behandle dit hjem, som var det vores eget. Det betyder, at vi altid udfører vores arbejde professionelt, og at vi altid afleverer dit hjem i pæn og ordentlig stand. Du kan derfor også vælge, at få en afsluttende rengøring med i tilbuddet. Vi benytter kun professionelle rengøringsfirmaer til opgaven.


Kik venligst på vores referenceliste og se, om ikke der skulle være et projekt, der minder om netop dit.


Og husk at der stadig er håndværkerfradrag for udvendigt malerarbejde.


Skal facaden eller hele huset friskes op?


Hvis du går i tanker om at sælge din bolig, er det visuelle ofte det, der lige netop gør, at huset bliver solgt. Tænk på de igangværende boligprogrammer i fjernsynet.


At det er vigtigt med en flot facade, er noget vi alle ved. Fremstår facaden på dit hus ikke intakt og indbydende, har det stor betydning for, hvordan det samlede indtryk af bygningen er.

Det er det første indtryk, der møder dig, dine naboer, venner eller familie.


Vi får ofte henvisninger af kunder via lokale ejendomsmæglere, der kan se mulighederne for et hurtigere og bedre salg, hvis facaden eller hele huset bliver malerbehandlet.


Brdr. Bruun ApS rådgiver gerne om såvel renovering af facader som hele huset til den rigtige pris.


Vi spænder fagligt vidt, så hvad enten det drejer sig om et bindingsværkshus, et hus fra tresserne, eller et super moderne hus, har vi masser af ideer til, hvordan det kan komme til at tage sig ud.

Og husk at der stadig er håndværkerfradrag for udvendigt malerarbejde.


Så ring til os på tlf. 29722229 for et uforpligtende tilbud. 


Billede-emil-bruun

Brdr-Bruun-logo-bund