gazellebanner
Ring nu på tlf.:
29 260 504
Træffetider: 07.00-17.00
(lørdage 07.00-12.00)

Malerfirmaet

Malerfima Brdr. Bruun løser opgave i hele Danmark


Malerfirmaet Brdr. Bruun blev etableret i maj 2012 af Jeppe Bruun og broderen Emil Bruun. Brødrenes far Jens blev samtidig ansat på deltid for at tage sig af administrationen.


Forretningen er siden udvidet kraftigt og vi har i øjeblikket omkring 10 medarbejdere, heraf 2 lærlinge. Vi har ekspertise inden for nybyggeri, renovering af eksisterende byggeri,  institutioner, industri og sommerhuse.


Selv om vi er en mindre virksomhed, er vi ikke bange for store udfordringer. F.eks. har vi totalrenoveret 104 lejligheder i Varbergparken i Haderslev.


Vi er stolte af, efter kun ca 4 år, at have en kundeportefølge på næsten 400 kunder, som vender tilbage med nye opgaver.

Vi udfører arbejde for såvel private som virksomheder, institutioner, andelsboligforeninger, forsikringsselskaber, supermarkeder m.fl.


De materialer vi anvender er miljøgodkendte og leveres fra førende leverandører.


Vi er meget mobile og kan hurtigt servicere Jer fra vores 6 servicebiler også på tidspunkter udenfor normal arbejdstid f.eks. i forretninger.


Vi afgiver gerne uforpligtende tilbud og rådgiver om farvevalg og behandlingsmetoder. 


Vi kan tilbyde arbejde i hele Danmark


Kontakt os venligst og vi vil vende tilbage inden for kort tid.


forside-brdrbruun
Billede-emil-bruun


Malermester Emil Bruun

er medindehaver af Malerfirmaet Brdr. Bruun ApS. Han blev uddannet som bygningsmaler i 2005. Du kan træffe ham på tlf. 29 260 504.
Billede-jeppe-bruun


Malermester Jeppe Bruun

er medindehaver af Malerfirmaet Brdr. Bruun ApS. Han blev uddannet som bygningsmaler i 2004. Du kan træffe ham på tlf. 29 600 330.

Brdr-Bruun-logo-bund